Fietseiland bij uitstek

Fietsen op Texel

Ga jij binnenkort op vakantie naar Texel? Dan ben je vast al aan het ontdekken wat het eiland allemaal te bieden heeft. Of je nu een echte fietsliefhebber bent of niet, fietsen op Texel mag eigenlijk niet ontbreken op je Texel-lijstje. Het eiland biedt maar liefst 140 km aan fietspaden en de diverse fietsroutes brengen je langs de mooiste plekjes van het eiland.

Fietsen op Texel? Huur een fiets!

Als je gaat fietsen op Texel, wil je natuurlijk wel een goede fiets hebben. Fietshuren-texel verhuurt diverse herenfietsen, damesfietsen en kinderfietsen. Daarnaast bieden wij tandems, mountainbikes, fatbikes en elektrische fietsen. Het kan op Texel soms best pittig waaien. Een elektrische fiets is dan een uitkomst. Fietshuren-texel verhuurt verschillende e-bikes. Wij hebben zelfs elektrische mountainbikes beschikbaar!

Fietsen op Texel is erg populair. Om er zeker van te zijn dat er tijdens je vakantie fietsen beschikbaar zijn, is het altijd handig om een fiets vooraf te reserveren. Bij fietshuren-texel kun je online gemakkelijk een fiets reserveren! Zo weet je zeker dat er een fiets beschikbaar is, zodra je op het eiland aankomt.

Service

Voor € 15,- bezorgen wij de fietsen bij jouw vakantieadres op Texel. De fietsen die wij verhuren krijgen regelmatig een grote onderhoudsbeurt. Heb je onderweg toch onverhoopt pech? Dan halen wij de kapotte fiets uiteraard op en krijg je een vervangend exemplaar.

- Bezorgkosten Den Burg & Veerhaven €20,-
- Bezorgkosten De Koog / De Waal / Oudeschild €27,50
- Bezorgkosten Oosterend €32,50
- Bezorgkosten De Cocksdorp €40,-